seikatsu.
first day
Tuesday, February 20, 2018 | 0 feedback(s)

Assalamualaikum and hello


So yesterday was my first class in 5th semester. Woah, I can't wait to graduate next year! Wish me luck.

Nothing really happened yesterday. My first class was Creative Advertising with Sir Khairul haha he's one of my fave lect because he's so funny and sometimes a monster and a dad at the same time.

He will teach us about ads especially in media. TBH I really like this subject and look forward to learn about ads in creative ways.

Oh ya, I just added a subject called penulisan pempromosian. I totally forget about that. HOW CAN?! kalau tak add, confirm tak cukup jam kredit. So thankfully I still in the same group with my friends (kekekkee) so moral of the story, please add your major subjects first!

All the best everyone.
xoxo,
Afifah.

Labels:





sem-break
Wednesday, February 7, 2018 | 1 feedback(s)

Salam and hello


Finally!
Finally!

Finally!
Finally!

(Saya menulis secara berhemah pada hari ini)

I am at home!

Sebenarnya point saya untuk menulis entry kali ini adalah, em.. entahlah. I don't know what to share but for sure-lah kan Semester Wrap-up. HAHAHA. This is my first time writing about this topic haha.

1. Finished my fourth semester in 4-5 months.
Tiada apa pun yang menarik just certain memories lah kan untuk disimpan (banyak sebenarnya!).

2. Notebooks.
I think I should do notebooks haul haha but nevermind. InsyaAllah this semester akan buat so that everyone boleh lah tengok nota inspiration hahaha padahal bukannya cantik mana tapi who cares, my blog kan. haha tengok betapa degilnya.

3. Exam.
Exam kali ni agak okay berbanding my short sem hari tuh. Maybe this semester banyak buat nota HAHAHA sekali lagi, nevermind. And, last two weeks I got my result. Alhamdulillah. I can't share but yeah you know that feeling kan lepas belajar bagus2 dapat result ikut kemampuan.

4. Balik Sabah.
Entah kenapa this semester kan rasa mau balik Sabah tu kuat betul.

That's all.
So, thank you to all my classmate, housemate semua lah yang berjasa dengan diri ini. Tanpa kalian, saya bukan siapa-siapa (ceh ayat).

Selamat bercuti semua.




guess what?
cuti mau habis sudah.

Labels: , , ,