Dirgahayu

Assalamualaikum.

Ini pertama kali saya dengar lagu Melayu sampai berpuluh ratus kali ahaha this is my first time ever. First time okay. I heard this song somewhere and I kinda like it because it's sooo sooo sooo deep (for me lah). I can't stop listening to the song hehehe.

If you guys still wonder lah kan "lagu apa dia maksudkan ni?", "ah? dirgahayu? seriously what?!" dan macam-macam lah. I knew. hm. Dengar banyak kali pun entah la enapa masih tak bosan. Maybe sebab lirik dan style lagu (eh, ada ka style lagu?) sangat sangat fresh lah kononnya.


Song title : Dirgahayu
Artist : Faizal Tahir ft Dato' Siti Nurhaliza


Okay, the video is above. don't forget to listen because I know you guys will like it and don't forget to comment ^_^


Ahhh, don't forget to wish me luck on my finals. hahaha. (padahal masih online, belum study)

Lots of love,
Afifah.

Comments