Study week


Assalamualaikum.

Minggu depan akan bermulanya study week dan I am actually can't wait to come home. Rindu rumah, rindu semua, rindu abah, rindu mama, rindu semua-lah! especially anak-anak buah maksu. They are so precious.

Berbalik pada cerita, I really want to workout (last time I was veeeerrrryy disciplined). but, UPSI's gym sangat lah jauh because we have two campuses and sangat jauh. You can't simply walk by foot sebab seriously jauh. Naik bas tiap hari pun ambil masa 10 minit. Bayangkan kalau jalan kaki? hahaha. Memang-lah exercise but can you imagine that?

Setakat ni, saya cuma exercise (lah sangat) dekat stadium but itupun masih emmmm... entah lah sebab banyak sangat lelaki. I'm so shy (ecececeh). Tapi it's okay lah as long as they do their own things juga kan. Masing-masing buat kerja masing-masing. See? I can't even place my sentences, words. hahaha.

Study week plans,

exercise every morning (tiada alasan!)
baca dan faham semua tajuk, subtajuk dan semualah
print nota-nota yang dimuatnaik secara atas talian (apasal BM sangat ni?)
text crush kalau berani hahahaha okay nevermind this.

Comments

Fairuz Aqilah said…
text crush kalau berani pun ada dalam list. sila text sekarang, i'm encouraging you! hehehehehehe... ;)

all the besttt tauuu! insyaAllah, you can do it. ameen...
Wana Seoby said…
Hi! Goodluck for your finals! and goodluck nak text crush tu :P