afifah.
What Happened to Perfect
Thursday, January 11, 2018 | 0 feedback(s)

Salam and hey. I changed my icon picture (sidebar) and my background if you haven't notice it yet


Actually beberapa hari lalu memang ada hati untuk start balik blog macam yang dulu-dulu. Zaman di mana penuh dengan cerita untuk dikongsikan dengan semua pembaca. HAHA well that time kan tiada Instagram dan juga Whatsapp things tu.

Masih ingat dulu pakai chatbox dari Cbox untuk chat. HAHA singgah blog orang "BW here" lepastu follow back semua lah. My followers now almost 800 but I knew some of them already stopped and shut down. Hm, sedih bukan?

Paling sedih when those people yang I know from blogs tak tahu di mana. Nadia. Yes. Please tell me that you are still alive if you are reading this right now because back then we were sooooo close and I didn't know why we ended up like this. 

Sebenarnya motif untuk menulis post kali ini untuk memberi gambaran bahawa mungkin akan menjadi penulis blog lagi dengan lebih aktif, insyaAllah. Comeback lah katakan walhal nowadays siapa nak main blog lagi? hahaha.

It's okay lah.

Much love,
Afifah.

Labels: